Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

MSW 213 Πανικός...

Γεια σας αγαπητοί αναγνώστες!!!

Συγνώμη για την προσωρινή απουσία του ιστολογίου, αλλά ήμουν διακοπές και δεν είχα σύνδεση στο διαδίκτυο ή υπολογιστή.


Επειδή λοιπόν είδα ότι άρχισε ο διαγωνισμός MSW για άλλη μια χρονιά, σκέφτηκα να κάνω, με καθυστέρηση βέβαια, ένα σχετικό άρθρο.


Όπως όλοι έχουμε καταλάβει, το MSW 2013 επέστρεψε δυναμικά πάνω στην ώρα του και φέτος. Πριν από λίγες μέρες, ο πρώτος γύρος του μεγαλύτερου διαγωνισμού άρχισε και οι dollies από όλο τον κόσμο βρίσκονται σε πανικό και κάνουν τα πάντα για μια μώβ κορώνα κάτω από τα δωμάτιά τους. Αυτό τον καιρό, η πλειοψηφία του stardoll ντύνεται πολύ ωραία, ξοδεύει πολλά λεφτά στο starplaza και σπαμάρει πολύ συχνά guestbook και τέτοια.

Τα φετινά βραβεία είναι τα εξής:


MISS STARDOLL WORLD ΜΕΓΑΛΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Ipad Mini Stardoll Barbie Αποκλειστικό Stardoll Μακιγιάζ & Βιβλίο Prizepack Η κούκλα που θα νικήσει, θα γίνει διαθέσιμη στα Stardoll παιχνίδια ντυσίματος Ένα πανέμορφο φόρεμα σχεδιασμένο αποκλειστικά για εκείνη Δύο ολόκληρα χρόνια Superstar συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ Γίνε Royaty μέλος2000 Stardollars 2000 Starcoins Αποκλειστικό Miss Stardoll World Στέμμα Αποκλειστική Miss Stardoll World Κορδέλα Ξεκλειδώνει το Επίτευγμα της φιναλίστ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ

Stardoll Barbie Stardoll Μακιγιάζ και Βιβλίο Prizepack 6 Μήνες Superstar συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ Γίνε Platinum και Royaty μέλος1000 Stardollars 1000 Starcoins Στέμμα και Κορδέλα Ξεκλειδώνει το Επίτευγμα της φιναλίστ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΡΙΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Stardoll Barbie Ειδικό Stardoll Μακιγιάζ και Βιβλίο Prizepack 3 Μήνες Superstar συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ Γίνε Platinum και Royaty μέλος 500 Stardollars 500 Starcoins Στέμμα και Κορδέλα Ξεκλειδώνει το Επίτευγμα της φιναλίστ

Ακολουθεί ένα αντίγραφο του τοίχου της φήμης MSW:

MSW 2012 - ASHLEESOUL

Η ashleesoul από την Σαουδική Αραβία, κέρδισε τον τίτλο της MSW το 2012 και ο τίτλος της ανήκει μέχρι και σήμερα. Υπήρξε Starblogger. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία με το πέρασμα των χρόνων, συμπεριλαμβανομένου της Covergirl και National Covergirl 20 φορές! Είναι επίσης, πολύ ταλαντούχα σχεδιάστρια και έχει κερδίσει στο παρελθόν τους διαγωνισμούς για το πιο καυτό σχέδιο μόδας και το πιο καυτό σχέδιο μαλλιών.


MSW 2011 - CEREN.GK

Το 2011, η Τουρκία μας παρουσίασε, για άλλη μια φορά, την τελική νικήτρια του διαγωνισμού CEREN.GK που στέφθηκε Miss Stardoll World 2011. Ως νικήτρια του διαγωνισμού 2011, η ceren.gk κέρδισε ένα χρόνο Superstar συμμετοχή, αποκλειστικά Miss stardoll στέμμα και κορδέλα, ένα μεγάλο ποσό δωρεάν Stardollars και Starcoins καθώς και ένα σκαλιστό iPod Touch. Η Ceren.gk είναι ιδιοκτήτρια του club Ceren.gk, που έχει πάνω από 100 χιλιάδες χρήστες. Επίσης, έχει κερδίσει αμέτρητους διαγωνισμούς πιο καυτού σχεδίου καθώς και 28 φορές το διαγωνισμό National Covergirl.



ΜSW 2010 - PERILICE2

Η Perilice2 από την Τουρκία, ήταν η νικήτρια του πρώτου Miss Stardoll World το 2010. Κέρδισε μία ολόκληρη χρονιά Superstar συμμετοχή, ένα Miss Stardoll World στέμμα που πήγαινε ασορτί με την κορδέλα της, μαζί με ένα μεγάλο ποσό Stardollars. Είναι ιδιοκτήτρια ενός club με πάνω από 48 χιλιάδες χρήστες και είναι club manager σε 69 clubs. Έχει κερδίσει επίσης, 9 National Covergirl διαγωνισμούς.

Τα δώρα του διαγωνισμού...

Το Stardoll και φέτος τήρησε την παράδοση προσφέροντας ένα δωρεάν συνολάκι και ένα καθρέπτη- διαφήμιση.





Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο αφιέρωμα στον διαγωνισμό της χρονιάς!

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

ΥΓ1: Θα σας παρακαλούσα να ψηφίσετε την κούκλα μου, sweethartgirl4 για  MSW 2013 πατώντας εδώ!!!

ΥΓ2: Μπορείτε να διαφημίσετε την κούκλα σας στα σχόλια του άρθρου.

ΥΓ3: Σύντομα θα φτιάξω μια καινούρια καμπάνια με συνολάκια starcoins κυρίως αλλά και stardollars.

Τα λέμε σύντομα με ολόφρεσκα άρθρα!


Πολλά γλυκά φιλάκια,
Αγγελική