Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Christian Louboutin Tribute στο Stardoll


Γεια σας!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα αφιέρωμα για την μπουτίκ παπουτσιών στο Stardoll, Christian Louboutin Tribute!

Η μπουτίκ παπουτσιών Christian Louboutin Tribute μπήκε στο παιχνίδι όχι πολύ καιρό πριν και μας δίνει την ευκαιρία να αγοράσουμε τα καταπληκτικά σχέδια του Christian Louboutin που έχουν χαρακτηριστεί best sellers, στην πραγματικότητα και στο Stardoll. Στο μαγαζί μπορούμε να βρούμε παπούτσια και τσάντες με stardollars σε πολύ λογικές στιγμές.

Λίγα λόγια για τον σχεδιαστή:

Ο Christian Louboutin είναι σχεδιαστής υποδημάτων που ξεκίνησε γραμμή παπουτσιών high-end για γυναίκες στη Γαλλία το 1991. Από το 1992, τα σχέδιά του έχουν ενσωματώσει τα λαμπερά, κόκκινα πέλματα που έχουν γίνει η υπογραφή του.
Ως παιδί, ο Louboutin παρατάει το σχολείο από την ηλικία των 12 για να παρακολουθήσει τα showgirls στο Παρίσι σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, επειδή ήταν γοητευμένος από τα κοστούμια τους. Παραθέτει αυτό ως κύρια πηγή έμπνευσης για να γίνει σχεδιαστής υποδημάτων:
    Τα showgirls με επηρέασαν πολύ. Εάν σας αρέσουν τα ψηλά τακούνια, είναι πραγματικά το απόλυτο ψηλό παπούτσι - είναι μόνο για τα πόδια, το απόλυτο πράγμα σε μία γυναίκα. Αποτελούν την απόλυτη εικονα.    
Παρά το γεγονός ότι ο Louboutin αντιμετώπισε μεγάλη αντίδραση μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το σχολείο τόσο νωρίς, ισχυρίζεται ότι η επίλυσή του ενισχύθηκε μετά βλέποντας μια συνέντευξη στην τηλεόραση με την Σοφία Λόρεν, στην οποία εισήγαγε την αδελφή της, λέγοντας ότι η γυναίκα έπρεπε να αφήσει το σχολείο όταν ήταν μόνο 12, αλλά όταν έφτασε 50 πήρε το πτυχίο της. «Όλοι χειροκρότησαν! Και σκέφτηκα: Λοιπόν, αν το μετανιώσω, θα ελπίζω να γίνω η αδελφή της Σοφία Λόρεν."
Ο Louboutin βοήθησε τα στιλέτα να έρθουν πίσω στη μόδα τη δεκαετία του 1990 και του 2000, σχεδιάζοντας δεκάδες παπούτσια με ύψος 120 χιλιοστά (4,72 ίντσες) και άνω. Διακηρυγμένος στόχος του σχεδιαστή είναι να «κάνει μια γυναίκα να φανεί σέξι, όμορφη, για να κάνει τα πόδια της όσο πιο ψηλά μπορεί." Ενώ προσφέρει κάποια χαμηλότερα τακούνια στυλ, ο Louboutin συνδέεται γενικά με βραδινές εμφανίσεις, σχεδιάζει ενσωματώνοντας ιμάντες, τόξα, φτερά, λουστρίνι και άλλα παρόμοια διακοσμητικά στοιχεία.

Μερικά σχέδιά του στην πραγματικότητα:

 

Και η φωτογραφία του καταστήματος στο Starplaza:









Σύνδεσμοι:

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.christianlouboutin.com/

Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο!

Τα λέμε σύντομα!!!

Πολλά γλυκά φιλάκια,
Αγγελική

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Giambattista Valli Couture Tribute στο Stardoll



Γεια σας!

Σήμερα σας έχω ετοιμάσει ένα αφιέρωμα για το νέο μαγαζί στο Stardoll, Giambattista Valli Couture Tribute!

Η νέα μπουτίκ μπήκε στο παιχνίδι πριν λίγες εβδομάδες και έχει γίνει αντικείμενο πόθου πολλών παιχτών. Στο κατάστημα μπορούμε να βρούμε ρούχα υψηλής ραπτικής, όπως παντελόνια, φούστες, μπλούζες, παπούτσια, αλλά κυρίως φορέματα. Όλα τα ρούχα είναι σε stardollars και είναι λίγο ακριβά, για να πούμε την αλήθεια, αλλά αξίζουν τον κόπο στα σίγουρα!

Τώρα, λίγα λόγια για το Giambattista Valli στην πραγματικότητα.

Ο Giambattista Valli είναι ένας Ιταλός σχεδιαστής ρούχων. Οι κολεξιόν του προβάλλονται στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Δυστυχώς, δεν έχω το προνόμιο να γράψω περισσότερα για αυτόν, όμως μπορείτε πατώντας στις λέξεις να διαβάσετε το πλήρες βιογραφικό του.

Τώρα μερικές φωτογραφίες της κολεξιόν στην πραγματικότητα:





Και τώρα η φωτογραφία του καταστήματος στο starplaza:



Σύνδεσμοι:

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.giambattistavalli.com/
Starplaza: http://www.stardoll.com/el/starplaza.php



Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό άρθρο!!

Σύντομα κοντά σας,


Πολλά γλυκά φιλάκια,
Αγγελική